Poštovné zdarma
Při objednávce nad 1500 Kč
Garance vrácení peněz
100% garance vrácení peněz za objednané zboží
Zákaznická podpora
PO - PÁ 7.00 - 14.30
Více než 20 let
Na trhu od roku 1998
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Vazba: | Brožovaná |
Autor: | Pavel Kohout, Jaroslava Pavlíčková |
EAN: | 9788085936346 |
Formát: | 145 x 205 mm |
Počet stran: | 64 |
Rok vydání: | 2000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.