Zavařujeme ovoce a zeleninu
Vše o konzervování ovoce a zeleniny.
MÍRNĚ POŠKRÁBANÁ VAZBA
Poštovné zdarma
Při objednávce nad 1500 Kč
Garance vrácení peněz
100% garance vrácení peněz za objednané zboží
Zákaznická podpora
PO - PÁ 7.00 - 14.30
Více než 20 let
Na trhu od roku 1998
- Jak nejlépe využít úrodu
- Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek
- Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub
- Více než 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky
- Způsoby konzervace masa a hotových jídel
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Vazba: | Brožovaná |
Autor: | Jaroslav Vašák |
EAN: | 9788073608521 |
Formát: | 150 x 210 mm |
Počet stran: | 168 |
Rok vydání: | 2009 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.